Hvala, da sta tu.

Verjetno imata kar nekaj vprašanj zame, naj vama pa že kar na začetku odgovorim na najbolj pogosto vprašanje.

KAKO NAJ VEVA, DA SI PRAVA FOTOGRAFINJA ZA NAJU?

Čisto preprosto! Sta malce odštekana? Imata rada spontanost, sproščenost in se rada smejeta? Ne marata poziranih fotografij in se raje prepustita pristnim trenutkom? Potem sta definitivno na pravem mestu! Zakaj? Ker sem prav takšna tudi jaz! Ljubiteljica spontanosti, naravne svetlobe in naravne lepote! Seveda to ne pomeni, da ne bom retuširala kakšnega mozoljčka na obrazu, bodo pa fotografije definitivno odražale vsa čustva vajinega dne!

IMG_8431

``Jasmina je fotografinja, ki se zlije z okolico ampak postane vajina prijateljica. Z napotki nama je pomagala že na predporočnem fotografiranju, saj sva bila zelo sramežljiva in nisva bila vajena fotografiranja, na poročni dan pa je bila ob naju, nama pomagala pri vsaki zagati in z nama doživela najlepši dan v najinih življenjih! Čudovite fotografije, ki so nastale si ogledujeva zelo pogosto, Jasmino priporočava iz srca!`` - Erika in Rok

Želita si popoln in sproščen dan in jaz sem tu, da vama vsaj malce uresničim to željo!

Zaslužita si čudovite spomine in lahko mi zaupata, da bom za vaju ulovila najdragocenejše trenutke! Če vaju zanima kako približno izgleda končna poročna galerija krajše intimne poroke si oglejta fotogalerije krajših intimnih porok.

Intimna poroka na Gradu Štanjel

Nepozabna poroka na Sinjem Vrhu

Poroka z razgledom na Nanosu

``Z Jasmino sva bila izjemno zadovoljna! Vsi detajli, pomoč na poročni dan, vsako popravljanje obleke ali umik las iz obraza... resnično je opazit njeno predanost fotografiji in kako zares uživa v temu! Fotografije so unikatne, spontane, takšne, kot je bil najin dan in to je bilo vse kar sva si želela! Hvala ti Jasmina za to!`` - Mitja in Maja

Ponudbo prilagodim vsakemu paru posebej, glede na želje in ure prisotnosti. Za celotno ponudbo v PDF formatu mi pošljita e-mail na hello@jasmina-lozar.com ali kliknita na spodnji gumb!

Z vama bom preživela najlepši dan v vajinem življenju. Pomembno je, da se ob meni počutita sproščeno in da mi zaupata.

Če imata kakršnokoli vprašanje me prosim kontaktirajta.

m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com