Moje ime je Jasmina.

Tu si, ker želiš izvedeti kaj več o meni, kajne?

Sem mamica s fotoaparatom, ki stremi k temu, da na fotografije ujame čimbolj pristne trenutke, brez poziranja. Verjamem v lepoto vsakdana in to rada s fotografijami tudi pokažem. V svoj objektiv največkrat ujamem družinice, nosečnice, poroke, izjemno rada pa tudi sodelujem z malimi podjetji in za njih ustvarjam lifestyle fotografije produktov. Najpogosteje me najdete v naravi, rada imam dolge sprehode, vonj po dežju me omami in temna čokolada je moja šibka točka. Obožujem ljubezenske zgodbe in srečne konce, všeč so mi iskreni in nasmejani ljudje!

Konec okrobra 2023 sem prejela naziv Fotografinje leta 2023 - Slovenian Wedding Awards. V veliko čast mi je bilo biti v družbi najboljših poročnih ponudnikov v Sloveniji in izjemno hvaležna sem, da ste glasovali zame.

Znanje je največje bogastvo.

Izjemno rada izpopolnjujem svoje znanje in zato se redno udeležujem različnih delavnic in izobraževanj.

Šolanje sem začela na Visoki šoli za umetnost, znanje kasneje nadgradila na Portugalskem ESAD-u, kmalu zatem pa začela svojo poslovno pot kot fotografinja.
Skozi leta sem se udeležila tudi nekaj mentorskih delavnic, ki so mi bile v veliko pomoč tako pri družinski kot pri poročni fotografiji:
- Genuine Workshop: Ana Kete
- Delavnica Poročne Fotografije ONE!: Aleks Kus
- All Heart Workshop: Stormy Solis
- Wedding Photography Summit: Jai Long
- The Path of the visual storyteller Workshop: Sebastian Liste
- Aspire (to inspire) Workshop with Katarina Veselič, Urška Golob, Ines Krivec
- First Row: Mrdja lovers o poročni fotografiji (Manifest)

m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com