V teh časih verjetno pogosto sediš pred računalnikom ali telefonom in na internetu iščeš nasvete za planiranje svoje poroke med epidemijo. poraja se ti ogromno vprašanj, saj ne veš, ali bosta morala poroko odpovedati, ali pa bo vse steklo po načrtih.

Velika razlika je, če si želiš intimne poroke ali pa hočeš na poročno slavje povabiti vse prijatelje ter širšo družino. Vedno več parov se zaradi omejitev odloča za intimno poroko, kasneje pa pogostijo še vse ostale goste, ki se poročnega obreda niso uspeli udeležiti. Ukrepi se spreminjajo iz tedna v teden in težko je reči kakšni ukrepi bodo aktualni na vajin dan. Sama sem lani fotografirala kar nekaj intimnih porok in priznati moram, da so bile resnično čudovite. Če to ni vajina želja je seveda razumljivo, da razmišljata, da bi datum vajine poroke raje prestavila na naslednje leto, v kolikor pa je intimna poroka nekaj, kar bi vaju zanimalo vama resnično priporočam, da razmislita o tem.

si resnično želiva intimne poroke?

Saj vem, tisoč vprašanj se vama podi po glavi. Naj vaju pomirim, da so intimne poroke vsaj ponavadi manj stresne, krajše a ravno tako čudovite. Sama vedno navijam za poroke v naravi, v prisotnosti ožje družine. Zdi se mi, da je na takšnih porokah še bolj posebna atmosfera. Deliti te trenutke na poročni dan v ožjem krogu ima lahko poseben čar, poleg tega si bosta lahko z vsakim vajinim gostom izmenjala nekaj besed, kar bi bilo na veliki poroki skoraj nemogoče. Svetujem vama, da si najprej ogledata lokacije, ki vaju zanimata, kasneje pa razmislita še o ostalih stvareh. Intimne poroke najpogosteje trajajo le nekaj ur in je tako lahko ista poročna lokacija na voljo za 2 ali tudi 3 poroke na isti dan! Poleg razpoložljivosti lokacije so intimne poroke ponavadi tudi zelo prijazne denarnici – seveda je tu vse odvisno od vajinih želja.

KAJ NAJ STORIVA V KOLIKOR SO NA NAJIN DAN POSTAVILI STROŽJE OMEJITVE?

V takem primeru vama svetujem, da poroke ne odpovesta ampak jo prestavita. Verjetno sta si vzela čas, da sta se odločila za vama ljubo lokacijo, izbrala sta si fotografa, ki vama je takoj padel v oči, za nekaj skladb sta povabila akustični duet, ki vama bo na obredu zaigral vajine najljubše melodije…v vse to sta vložila kar nekaj časa in truda. Zato vsem parom, ki ponavadi pri meni rezervirajo poročni termin svetujem isto – da najprej poskušata poroko prestavit na kasnejši datum, če pa to kasneje resnično ne bo mogoče jo prestavita na naslednje leto. Odločitev, da poroko odpovesta in ne prestavita lahko poleg vajinega dne reši tudi marsikatero majhno podjetje, ki bo del vajine zgodbe.

kakšna bo vajina poroka je povsem vajina odločitev – ne pozabita pa tega, da je ta dan samo vajin in da se ne bosta imela nič manj ali več rada, če je na vajini poroki 300 ali 30 ljudi. 🙂

m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com