Si želita intimne poroke v neokrnjeni naravi? kjer si lahko rečeta “Da” ob čudovitem razgledu in vonju iglavcev, ter se zatem sprehodita z roko v roki po čudoviti planoti? Ali so vama bolj všeč stare vasice z dušo, kjer stene šepetajo zgodbe o ljubezni? Če sta vsaj na eno od teh vprašanj odgovorila pritrdilno, sta na pravem mestu.

Kot poročna fotografinja velikokrat potujem na najlepše lokacije kar jih narava premore. Letos sem imela res posebno srečo s porokami, saj so me te peljale na lokacije, ki so me pustile brez besed. Ker sama prisegam na bolj intimne poroke so mi lokacije, ki so oddaljene od mest in vrveža pisane na kožo. Odločila sem se, da z vama, bodoča nevesta in ženin, delim tri meni najljubše lokacije – če mogoče vaju katera premami. 🙂

Prva lokacija na mojem seznamu je seveda Nanos.

Nanos je že sam po sebi čudovit. Ko mu pari dajo možnost in postane kulisa za poročni obred – takrat pa resnično zasije v vsej svoji lepoti! Tja rada peljem tudi kakšno družinico in pare na predporočno fotografiranje. Spodaj se lahko prepričate o lepoti našega Nanosa.

(Točna lokacija: Turistična kmetija Abram)

LOKACIJA, NA KATERI SEM ZAČUDOMA BILA LETOS PRVIČ IN ME JE POPOLNOMA ZAČARALA JE SINJI VRH.

SInji vrh je poročna lokacija, ki nudi vse, kar bi si lahko želela za intimno poroko. Energija na tem kraju je resnično nepopisna, hladen zrak te tudi poleti nežno poboža in vonj po iglavcih…neverjetno. Meni osebno je to ena izmed najlepših poročnih lokacij v Sloveniji! Tako izgleda intimna poroka na Sinjem vrhu, kaj ni čudovito?

(Točna lokacija: Penzion Sinji vrh)

Ker seveda vsem ne ustrezajo takšne “divje” lokacije se veliko parov odloči tudi za kraje, ki so primerni za kakršnokoli poroko – intimno ali tisto čisto veliko pravljično poroko. Naslednja lokacija, ki mi je tudi zelo blizu, saj se tam znajdem vsaj enkrat mesečno je grad štanjel.

Grad Štanjel ne nudi samo kraških dobrot in kulinaričnih doživetij, ampak je tudi zelo popularna poročna lokacija. Že vasica sama skriva toliko čudovitih kotičkov, Ferrarijev vrt pa je le še češnja na vrhu torte. Prepričajte se sami. (Točna lokacija: Grad Štanjel)

Verjetno je čudovitih poročnih lokacij na Primorskem še vsak trikrat toliko, vendar sem tokrat z vami želela deliti tiste tri, ki me vsakič znova očarajo.

m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com