Bliža se dan, ki ste ga cel mesec čakali. Dan pred fotografiranjem pa vas kar naenkrat zagrabi panika….Vprašanje, ki ga pred fotografiranji največkrat prejmem je: “Kaj naj pa oblečem?”

Nisem stilist, ampak kot fotografinja hitro vidim katere barve in kakšna oblačila izgledajo dobro na fotografijah. Z vami danes delim nekaj nasvetov.

Pojdi iz cone udobja ampak bodi to, kar si!

To je moj prvi in najpomembnejši nasvet. Velikokrat se stranke rade za fotografiranje oblečejo v oblačila, ki jih drugače nikoli nebi oblekle. Super! Ampak kar je pomembno je to, da se v takšnih oblačilih počutiš sproščeno, samozavestno in da si to ti!

Izberi naravne, zemeljske barve.

Poleg bele in sive barve so zemeljske barve moja prva izbira. V naravi je še posebaj pomembno, da ne uporabljamo preveč živih barv in da raje poudarimo lepoto narave z barvami, ki so že v okolici.

 

 

Izogibaj se potiskov in napisov.

Izbrali ste čudovita oblačila z barvami, ki se lepo zlijejo z okolico oziroma je poudarijo. Super! Sedaj pa še en zelo pomemben nasvet – izogibajte se različnih potiskov (risani junaki pri otrocih) in velikih napisov na majicah. Ne potrebujemo ničesar, kar bi pozornost odvrnilo od vaših čudovitih nasmeškov.

 

Oblecite se letnemu času primerno, a ne pretiravajte.

Ta nasvet je zelo preprost: pozimi obožujem pletene puloverje (bunde naj med fotografiranjem kje počakajo), poleti pa lahka in poletna oblačila – rada imam če mamice zasijejo v kakšni dolgi poletni obleki.

 

 

Posvetujte se s fotografom!

Skupaj glede na lokacijio izberimo najbolj optimalna oblačila in barve, ki bodo res pripomogle k čudovitim fotografijam!

 

d
d
d
m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com