Vajin zakladek je pokukal na svet, sedaj pa bi rada ustvarila spomine, ker čas tako hitro teče. Na internetu sta si ogledala kup spletnih strani, fotografij, vedno znova pa se vama postavlja isto vprašanje. Ali novorojenčka oziroma dojenčka fotografirati v studiu ali na domu?

Tisti, ki me že nekaj časa spremljate verjetno veste, da sem zaljubljena v lifestyle tehniko fotografiranja.

To je tehnika, ker zelo malo posegam v poziranje in novorojenčka ne postavljam v pozice, ampak vas samo spremljam v prvih trenutkih vašega življenja kot družinica. Izkušnje mi tudi pravijo, da ste doma najbolj sproščeni. Ne potrebujete ničesar pakirati, se pripravljati na odhod, skrbeti,… In kar je meni najlepše – fotografiranje doma prikaže vaše dejansko življenje – takšno, kot si ga boste zapomnili.

Kako fotografiraš novorojenčka in kdaj?

Novorojenčkov ne postavljam v pozice ampak jih fotografiram v objemu mamice, očeta, bratca in sestrice…  Zaradi narave lifestyle fotografiranja zato lahko dojenčka fotografiramo kadarkoli (torej ni potrebno v prvih 14ih dneh itd). Kontaktirate me lahko kadarkoli, pred ali po rojstvu in skupaj se bomo dogovorili o vseh podrobnostih.

 

d
d
d
m

Družinska in poročna fotografija

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com